Bun venit!

 Ne place ca te-am gasit cu chef de vacanta. Daca ai ajuns aici, atunci hai sa facem cunostinta.
Aqua Party este o locatie perfecta pentru familia care inca mai cauta relaxarea si distractia celor mici  intr-un singur loc. Fie ca ai nevoie de cateva zile in care sa te relaxezi in linistea camerei si a peisajului, fie ca ai da orice pentru a petrece la piscina cu intreaga familie- noi te vom caza la vila noastra de 3 stele.

Avem o camera dubla si 2 apartamente.

Daca esti parinte, e bine de stiut ca avem o piscina speciala pentru copii, langa cea a adultilor. La fiecare parinte siguranta copilului sau e mereu pe primul loc, avand grija de ei in mod discret, in timp ce copiii se vor juca liberi.
Ca sa fii un parinte linistit, adaugam repede ca apa este igenizata si reimprospatata zilnic.
Fie ca e zi de nastere, fie ca e zi de bucurie, fie ca e zi de “n-are stare ca asa-s copiii”noi va asteptam pentru a va ajuta sa petreceti clipe placute intr-un cadru de sarbatoare. Petrecerea se poate organiza in Salonul sau pe terasa vilei, cat si in jurul piscinei.
Deasemenea putem organiza pentru dumneavoastra petreceri private(nunti, botez, aniversari, banchete, etc) cat si servicii pentru firme( teambuilding-uri, training-uri, conferinte, etc).
Fie ca vii cu prietenii sau cu familia, in concediu sau doar pentru un weekend, la Aqua Party, orice zi din saptamana se numeste: Relaxare.

 

aquaparty victoria_91 victoria_81
intrare-aqau victoria_14 receptie-aqau
victoria_4- victoria_9